Middelharnis

Middelharnis

Plaats in Nederland

Middelharnis is misschien niet de meest bekende plaats op het toeristisch vlak toch biedt deze plaats gelegen op het eiland Goeree-Overflakkee in de provincie Zuid-Holland genoeg kansen voor een leuke vakantie.
Het oude centrum doet gezellig aan met zijn leuke straatjes, ook is er een prima winkelaanbod te vinden en ook zijn er enkele gezellige horecagelegenheden waar u een drankje kunt doen en eventueel een heerlijk hapje kunt eten.
In Middelharnis zijn er ook diverse prachtige oude gebouwen te bezichtigen in het centrum van deze plaats. Het raadhuis is wat dat betreft een echte aanrader en moet u gaan bekijken als u een architectuurliefhebber bent. In de buurt van dit dorp is het dan ook mogelijk een vakantiehuis te huren.


Toerisme

Als u besluit op vakantie te gaan in Middelharnis dan zult u zich prima een dag in deze plaats kunnen vermaken. Maar de omgeving is minsten net zo veel de moeite waard. Wist u dat dit dorp dichtbij de provincie Zeeland is gelegen en met de auto bent u er dan ook zo. Hier kunt u heerlijk fietsen en wandelen.
Door de ligging van Middelharnis kunt u er ook voor kiezen om per boot een tochtje te maken over de wateren. Veel waterrecreanten huren daarom ook in deze omgeving een vakantiewoning.
Voor een leuk dagje naar de stad kunt u voor Den Haag kiezen, als u van winkelen en architectuur houdt dan zult u zich prima vermaken in de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland.
Middelharnis is een prima uitvalsbasis voor een leuke en diverse vakantie in dit deel van Nederland.

Plaatsnaam

Middelharnis

Aantal inwoners

circa 6.800