Eberndorf

Eberndorf

Plaats in Oostenrijk

Karinthië een regio in Oostenrijk waar jaarlijks veel mensen de vakantie doorbrengen. Maar wat kan als de perfecte uitvalsbasis dienen tijdens je verblijf ? Er zijn talloze plaatsen maar als je een vakantiewoning hebt geboekt in Eberndorf dan heb je een perfecte locatie gekozen.
Het staat niet voor niets bekend als een vakantieregio bij uitstek.
Het is bovendien dicht tegen de Sloveense grens aan gelegen dus ook dit land kun je nog even meepakken tijdens je vakantie in Karinthië. Dus huur snel een vakantiehuis in Eberndorf en laat je verassen door de prachtige omgeving en je in de watten leggen door de Oostenrijkse bevolking.


Toerisme

Vakantiegangers weten Oostenrijk in toenemende maten te vinden. Het was natuurlijk altijd al een populair wintersportland, maar ook in de zomer is er veel te doen. Ook als u de vakantie in de buurt van Eberndorf doorbrengt zult u zich niet hoeven te vervelen. Sterker nog uw vakantie zal waarschijnlijk te kort zijn. Wat is er allemaal wel niet te doen in Karinthië; Skiën, langlaufen, wandelen, fietsen, bergbeklimmen, zwemmen en nog veel meer. Vanuit uw chalet in Eberndorf bent u zo op de juiste plaats. Het is nu tijd om deze Oostenrijkse regio te ontdekken en heeft u nog geen concrete vakantieplannen dan is dit een tip die u simpelweg ter harte moet nemen.

Plaatsnaam

Eberndorf

Aantal inwoners

circa 5.900