Flattach

Flattach

Plaats in Oostenrijk

In de regio Karinthië is de plaats Flattach te vinden. In dit deel van Oostenrijk brengen veel Nederlanders en Belgen de vakantie door. En niet zonder reden, deze regio is een prima plek om de vakantie door te brengen!
Als u een vakantiehuisje huurt in Flattach dan zit u op een perfecte plek. Lekker rustig, maar toch alle toeristische bezienswaardigheden welke Karinthië te bieden heeft in de directe omgeving.
In het dorp zelf kunt u na een lekker actieve dag heerlijk tot rust komen. In de buurt zijn enkele leuke restaurantjes te vinden. Dus kom naar Flattach voor een leuke vakantie in Oostenrijk.


Toerisme

Karinthië is natuurlijk een populaire vakantieregio, zowel in de zomer- als de wintermaanden is hier meer dan genoeg te beleven. Vanuit uw gehuurde vakantiewoning in Flattach kunt u de natuur intrekken. In de zomer zijn hier veel actieve wandelaars en fietsfanaten te vinden. In het winterseizoen regeren de skifanaten en andersoortige wintersporters in Flattach en omgeving.
Aanraders om te bezoeken zijn Möltaller- en de Wurenkees gletsjer. Hier zijn prima skipistes te vinden. Maar ook hiken wordt hier veel gedaan.
Eens een leuke stad bezoeken tijdens de vakantie in Karinthië? Bezoek dan Salzburg, dit is één van de mooiste steden van Oostenrijk en één dag hiervoor uittrekken is toch wel het absolute minimum en doet eigenlijk geen recht aan al wat het u te bieden heeft.
Boek snel een appartement of chalet in Flattach en geniet van de prachtige omgeving.

Plaatsnaam

Flattach

Aantal inwoners

circa 1.200