Obervellach

Obervellach

Plaats in Oostenrijk

Het Oostenrijkse dorp Obervellach is te vinden in de regio Karinthië. Het is het hele jaar door een populaire vakantieregio. In de zomermaanden is het hier heerlijk wandelen en fietsen. In het winterseizoen kun je hier prima een skivakantie doorbrengen. Als je een vakantiehuis huurt in Obervellach zit je vlakbij de goede skipistes.
Het dorpje herbergt zelf faciliteiten als een supermarkt, etc. Naast detailhandel is er ook de nodige horeca te vinden. Dus als je de vakantie doorbrengt in Obervellach dan weet je zeker dat je op een prima locatie zit en van hieruit Karinthië nadere kunt verkennen.


Toerisme

Oostenrijk het vakantieland voor het hele jaar. Dit is een absolute waarheid. Door de unieke mogelijkheden die dit Alpenland biedt is het ongeacht het seizoen de moeite waard voor het bezoeken. Als je voor de regio Kartinthië kiest dan is een vakantiewoning in Obervellach op zich een prima plan.
Neem in de zomermaanden de wandelschoenen en/of fiets mee. In het wintersportseizoen mogen de ski’s of snowboard natuurlijk niet ontbreken. Maar deze kun je ook prima huren in of om het Oostenrijkse Obervellach.
De huurprijzen van de accommodaties in dit deel van Karinthië zijn prima wat betreft prijs/kwaliteit. Dus waarom niet een keer dit deel van Oostenrijk ontdekken tijdens uw vakantie.

Plaatsnaam

Obervellach

Aantal inwoners

circa 2.600