Wolfsberg

Wolfsberg

Plaats in Oostenrijk

Wolfsberg is een stad en een regio in het Oostenrijkse Karinthië. Deze streek kan perfect dienen als uitvalsbasis tijdens de vakantie.
Deze plaats heeft als voordeel dat je alles wat je nodig hebt tijdens de vakantie binnen handbereik hebt. Er zijn diverse historische gebouwen te vinden zoals een oud kasteel en een fraaie kerk. Er zijn meer dan genoeg winkel en restaurants te vinden en er is ook een museum.
Huur dus een vakantiehuis in Wolfsberg en ervaar de diversiteit die deze plaats u kan bieden.
Karinthië is het hele jaar door een perfecte vakantiebestemming en bovendien prima bereikbaar vanuit ons land.


Toerisme

Oostenrijk is een populair vakantieland en de regio Karinthië is natuurlijk dan ook bij veel toeristen bekend. Als je een vakantiewoning in of nabij Wolfsberg huurt kun je vanuit daar een leuke invulling geven aan je vakantie.
Er zijn diverse leuke plaatsen te vinden in deze regio en wandelaars en fietsers kunnen in de zomer natuurlijk helemaal losgaan op de vele wandel- en fietsroutes die hier te vinden zijn.
Ook is vanuit Wolfsberg het skigebied Kärnten goed bereikbaar, dus ook voor wintersportvakantie zit je hier helemaal goed!
In de omliggende regio zijn ook erg gezellige dorpjes te vinden die nog steeds authentiek van karakter zijn.
Het aanbod van vakantiehuizen in Wolfsberg en de regio Kartinthië wordt ook steeds breder en dit heeft een positieve invloed op de huurprijzen die alleszins redelijk zijn te noemen.
Kom dus eens naar dit deel van Oostenrijk voor een onvergetelijke vakantie.

Plaatsnaam

Wolfsberg

Aantal inwoners

circa 25.000