Flachau

Flachau

Plaats in Oostenrijk

Wie de vakantie eens wil doorbrengen in het Salzburgerland zal zich vermoedelijk eerst eens gaan oriënteren welk deel van deze regio de voorkeur heeft. Wij kunnen u op weg helpen door een voorkeur uit te spreken om een vakantiehuis te huren in Flachau.
In de wintermaanden is het hier sowieso perfect toeven want dit is één van de mooiste skigebieden van Oostenrijk. Er zijn talloze skipistes te vinden voor zowel de beginnende als gevorderde skiër. Huur een skichalet of appartement in Flachau en je zit midden in een perfecte wintersportregio.
In het dorp zelf is er voldoende vertier te beleven, er is een keur aan eetgelegenheden en gezellige café,s en andersoortige barretjes. Dit deel van het Salzburgerland is een perfecte vakantiebestemming.


Toerisme

Niet alleen in de winter is Flachau een prima plek om de vakantie door te brengen. Ook in de zomer is het er prima toeven. Voor de wandelaar zal een uitdagende bergwandeling tot de verbeelding spreken. De top van de Griessenkar bereiken is niet eenvoudig maar het fenomenale uitzicht loont alle gedane inspanning.
Als u een vakantiewoning wilt boeken in Flachau dan is het zaak om er op tijd bij te zijn. Het huuraanbod van vakantiehuizen in dit deel van Oostenrijk is weliswaar groot. Maar door de grote populariteit waarin dit deel van Salzburgerland zich mag verheugen wordt er over het algemeen vroeg geboekt. Vooral in het winterseizoen zijn alle accommodaties de gehele periode bezet. Dus het is aan te raden om op tijd met het oriëntatieproces te starten en zodoende zelf te kunnen ondervinden hoe prachtig het dorp Flachau is gelegen.

Plaatsnaam

Flachau

Aantal inwoners

circa 2.750