Salzburgerland

Salzburgerland

Regio in Oostenrijk

Salzburgerland een prima locatie voor uw vakantie in Oostenrijk
Op naar Oostenrijk, veel mensen uit Nederland doen dit land aan voor het doorbrengen van de zomervakantie, en natuurlijk ook voor de wintersport trekken jaarlijks veel toeristen naar dit schitterende vakantieland.
Lastiger is het vaker te bekijken op welke plek u in Oostenrijk een vakantiehuis wilt huren. Een leuke tip die wij u willen aandragen is Salzburgerland. Tijdens uw vakantie in deze prachtige Oostenrijkse regio zult u ervaren dat dit een zeer diverse provincie is. Een huisje huren is dan ook een prima optie die het overwegen zeker waard is.


Toerisme

Stedelijke cultuur tijdens uw vakantie, op naar Salzburg
Zo is een dagje iets anders doen in de regio Salzburgerland, dan is het bezoek brengen aan de prachtige oude stad Salzburg een zeer goede tip. Dit is de geboortestad van het muzikale genie Wolfgang Amadeus Mozart en tijdens uw verblijf in deze stad merkt u dat er nog steeds veel binding is met deze musicus. Maar als u van het bezoeken van een museum houdt dan is Salzburg ook een prima plek om te gaan. Deze stad scoort goed op kernwoorden als historie en cultuur. En u moet dan ook minimaal één dag van uw vakantie opofferen om deze prachtige plaats beter te leren kennen. Tegen de avond zult u dan uitgeput maar zeer voldaan kunnen terugkeren in uw vakantiewoning in de regio Salzburgerland.
Het aanbod van vakantiehuisjes in deze streek is de laatste jaren sterk toegenomen, dit is een ganrantie voor een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Provincie

Salzburgerland

Oppervlakte

7.154 km2

Aantal inwoners

530.000

Hoofdstad

Salzburg