Kleinarl

Kleinarl

Plaats in Oostenrijk

Kleinarl is een dorpje gelegen in de regio Salzburgerland. Deze plaats in Oostenrijk is ondanks haar bescheiden omvang een perfecte plek om tijdens de vakantie te verblijven.
Het aanbod van vakantiewoningen in Kleinarl is redelijk divers en u kunt ervoor kiezen om midden in de dorpskern in een appartement te verblijven of juist de natuur op te zoeken en een chalet te betrekken welke gelegen is tegen één van de berghellingen.
Ondanks dat Kleinarl maar een relatief klein dorp in het Salzburgerland is heb je toch de beschikking over diverse faciliteiten. Dit alles maakt dit een leuke regio voor toeristen om de vakantie door te brengen.


Toerisme

Het dorp Kleinarl is het gehele jaar door een prima vakantiebestemming. In het zomerseizoen zie je hier veel actieve recreanten die voet of te fiets de berghellingen proberen te bedwingen. In het winterseizoen is het skigebied Amadé een belangrijke factor voor menig toerist. Maar ook heeft Kleinarl de beschikking over een eigen compact skigebied. U kunt vanuit deze plaats de lift pakken. De kleinschaligheid is perfect voor ouders met jonge kinderen. Ze kunnen perfect hun eerste meters maken in dit deel van het Salzburgerland.
Huur eens een vakantiehuisje in Kleinarl en verbaas over dit mooie gebied in Oostenrijk.

Plaatsnaam

Kleinarl

Aantal inwoners

circa 800