Mittersill

Mittersill

Plaats in Oostenrijk

Mittersill is een gemoedelijk stadje in Oostenrijk. Het is gelegen in de regio Salzburgerland en door haar fraaie ligging is deze plaats en omliggende dorpjes een populaire regio voor toeristen om te verblijven tijdens de zomervakantie alsmede de wintersport.
Ook jij kunt een leuk vakantiechalet huren in Mittersill en hier een heerlijk verblijf doormaken. Deze stad heeft een goed voorzieningenniveau met een supermarkt, restaurants en informatiepunt. Ook is er een klein treinstation te vinden in deze plaats. Handig als je zonder de auto de omgeving wilt verkennen!
Zoek je een plek om in het Salzburgerland de vakantie door te brengen dan is Mittersill een prima keuze!


Toerisme

Of je nu met zijn tweetjes, met je gezin of met een hele familie of vriendengroep de vakantie wilt doorbrengen in Mittersill. De natuurrijke omgeving is prachtig en wandelaars zijn hier dan ook zeker te vinden.
Ook wintersporters kunnen in dit deel van Oostenrijk zich opmaken voor een heerlijke skivakantie. Vanuit uw huisje in Mittersill kunt u prima in de Kitzsteinhorn geraken een andere mogelijkheid voor sneeuwplezier is het skigebied de Wildkogel.
Breng je in de zomermaanden de vakantie in deze regio van het Salzburgerland door dan zijn de watervallen van Krimml een leuke tip. Ook is er dicht bij Mittersill een openluchtzwembad te vinden. Perfect als u met jonge kinderen hier de vakantie doorbrengt. 

Plaatsnaam

Mittersill

Aantal inwoners

circa 9.000