Piesendorf

Piesendorf

Plaats in Oostenrijk

Wilt u op een rustige plek in het Salzburger Land de vakantie doorbrengen maar moeten de voorzieningen waar u als toerist waarde aan hecht wel goed voor elkaar zijn, dan is het huren van een vakantiehuis in Piesendorf het overwegen meer dan waard.
Of je nu in de zomer- of het winterseizoen de vakantie in dit deel van Oostenrijk wilt doorbrengen, deze leuke plaats heeft ongeacht de periode voldoende te bieden. Belangrijk is natuurlijk dat de voorzieningen voor toeristen voor elkaar zijn. Nou als u de vakantie in Piesendorf doorbrengt zult u ervaren dat deze meer dan oké zijn. Dus waarom nog wachten, boek snel uw vakantie naar dit deel van het Salzburgerland.


Toerisme

Piesendorf is gelegen in een populair skigebied, namelijk het gebied Europa Sportregio, behalve dit dorp maken de grotere plaatsen Kaprun en het welkbekende Zell am See hier deel van uit. Het mag dan geen verbazing wekken dat de voorzieningen voor skiërs en snowboarders hier op een hoog niveau liggen. Maar ook is het mogelijk om het hele jaar door tal van andere adventure sporten te beoefenen.
Piesendorf is trouwens ook een prima plek voor een gezinsvakantie, het heeft bijvoorbeeld de beschikking over een eigen skischool en vooral met jonge kinderen is dit perfect.
Tijdens de zomermaanden kun je trouwens geweldig wandelen op de Nägelkopfel of kies voor een afdaling met een mountainbike. Doet dit bij voorkeur onder begeleiding van een lokale gids.
Denkt u erover om de vakantie door te gaan brengen in het Salzburger Land dan is Piesendorf een potentiële vakantiebestemming die het waard is om u nader in te verdiepen.

Plaatsnaam

Piesendorf

Aantal inwoners

circa 3.650