Rauris

Rauris

Plaats in Oostenrijk

Rauris een dorp in het Oostenrijkse Salzburgerland is een populaire plek onder toeristen. Veel mensen brengen dan ook de vakantie door in of nabij deze plaats. Het is het hele jaar door bevolkt door toeristen zonder dat dit bezoek massaal mag worden genoemd.
Als je een vakantiewoning huurt in Rauris dan zit je in een plaats waar de nodige reuring is. Wielerliefhebbers en motorrijders doen in het zomerseizoen dit dorp graag aan. In de wintermaanden zijn hier veel skifanaten te vinden. Vanuit je eigen chalet in Rauris kun je het skigebied makkelijk bereiken.
Alle belangrijke voorzieningen zijn daarnaast in de plaats zelf te vinden. Dus voor vakantiegangers die niet van verassingen houden maar wel van een prachtig stukje Salzburgerland is Rauris de plek om te wezen.


Toerisme

Duurzaam de vakantie doorbrengen in een schitterende omgeving. Natuurliefhebbers zijn het vrijwel unaniem eens dat Oostenrijk één van de mooiste landen binnen Europa is. Wilt je al het moois van het land bundelen vanaf je vakantieadres dan is het boeken van een vakantiehuis in Rauris geen verkeerde gedachte.
Je bevindt je dan midden tussen de Oostenrijkse bergen, het gebied wat zelfs door de lokalen als een waar wandelparadijs wordt gezien. Ook voor een gezinsvakantie is Rauris een prima bestemming, waar kun je nog goud zoeken met je kroost. Leuk en leerzaam tegelijk. Of ga via de hochalmbahnen de bergen in en maakt hier prachtige wandelingen. Breng je in het winterseizoen de vakantie door in Rauris dan kun je hier kiezen uit meerdere skigebieden en talloze skipistes. Je kunt gerust stellen dat dit dorp in Oostenrijk de ultieme plek van het Salzburgerland is.

Plaatsnaam

Rauris

Aantal inwoners

circa 3.200