Bad Mitterndorf

Bad Mitterndorf

Plaats in Oostenrijk

Bent u een liefhebber van wellness en bezoekt u ook tijdens de vakantie graag een spa en/of sauna ? Dan is het huren van een vakantiehuis in Bad Mitterndorf iets wat u gewoon moet doen. In dit dorp zijn er prachtige spa’s en fraaie zwembaden in de gezonde Oostenrijkse buitenlucht.
Het is sosieso een prima plek om te verblijven in de regio Steiermark. Want dicht bij Bad Mitterndorf is het skigebied Tauplitz.
In het dorp zelf zijn er voor toeristen voldoende voorzieningen. U kunt hier uw dagelijkse boodschappen halen en in het winterseizoen kunt u er prima apres skiën. Het hele jaar door zijn er enkele restaurants te bezoeken. Bovendien is dit een prachtig stukje Steiermark en rondom Bad Mitterndorf zijn er diverse leuke dorpjes te bezoeken. Kortom; een uitstekende uitvalsbasis voor de echte Oostenrijk liefhebber.


Toerisme

Hoewel de regio Steiermark behoord tot de grotere deelstaten van het land is dit een relatief onbekend gebied voor menig toerist. Dit kom voornamelijk omdat de reistijd vanaf de Benelux iets langer is. Toch is de iets langere reis de moeite meer dan waard. Dit authentieke deel van Oostenrijk is de moeite waard. Huur een vakantiehuis in Bad Mitterndorf en ervaar de unieke kenmerken van dit wellness dorp. De spa’s die u kunt aandoen zijn fantastisch en wat is er lekkerder om tijdens uw vakantie eens heerlijk een dagje te ontspannen en te genieten dat u in de watten wordt gelegd. Een leuke afwisseling met een dag wandelen in de bergen of skiën in het Tauplitz gebied.
Bad Mitterndorf is een prima vakantiebestemming in de Steiermark, dus boek hier eens een accommodatie en ook u zult enthousiast raken over deze regio in Oostenrijk!

Plaatsnaam

Bad Mitterndorf

Aantal inwoners

circa 3.200