Alpbach

Alpbach

Plaats in Oostenrijk

Alpbach is een gemeente welke gelegen is in Tirol, de bekendste vakantieregio van Oostenrijk. Deze plaats is een prima uitvalsbasis voor het doorbrengen van de vakantie. Zowel in de zomer- als winterseizoen is hier voldoende te doen.
Dus boek een vakantiechalet in Alpbach en geniet van een onvergetelijke tijd in het Oostenrijkse Tirol.
Deze gemeente wel gelegen is in het district Kufstein heeft een schitterende ligging in het dal en kenmerkt zich door zowel authentieke architectuur als vernieuwende bouwprojecten van deze tijd.
Breng ook eens de vakantie door in Alpbach en komt zelf tot de conclusie dat dit een prachtig gebied is.


Toerisme

Wandelen, fietsen, langlaufen, skiën, paragliden en  bergbeklimmen. Zomaar enkele termen die een eerste indruk geven wat er allemaal te doen is in dit deel van Tirol.
Het gehele jaar door is Alpbach een perfecte vakantielocatie, er is zoveel te zien en te doen dat u waarschijnlijk zult bemerken dat de vakantie in dit deel van Oostenrijk eigenlijk tekort is gebleken.
De prachtige natuurparken in Tirol met zijn wandel- en fietsroutes verdienen het om verkent te worden. Maar ook mag een dagje de bergen in natuurlijk niet ontbreken. Huur dus eens een vakantiewoning in Alpbach en ga voor een actieve vakantie. De accommodaties en voorzieningen in deze regio zijn trouwens ook perfect voor gezinnen met jonge kinderen, dus ook een vakantie met het gezin kan prima in deze Oostenrijkse regio.

Plaatsnaam

Alpbach

Aantal inwoners

circa 2.650