Tirol

Tirol

Regio in Oostenrijk

Een vakantiehuis in Tirol huren is een absolute aanrader
Zeer bekend onder Nederlanders is de Oostenrijkse regio Tirol. En dit is natuurlijk niet voor niets, Deze prachtige streek van Oostenrijk brengt vakantiegangers iedere keer weer in vervoering. Veel mensen huren hier dan ook een bungalow op een vakantiepark.
Tirol heeft prachtige natuur, leuke stadjes en dorpjes en niet te vergeten voor de wintersporters talloze spectaculaire afdalingen. En wilt u tijdens uw vakantie in deze prachtige Oostenrijkse provincie nog een klein stedentrip doen dan is dit ook nog mogelijk. Innsbruck is een leuke stad om eens een dag te bezoeken.
Kortom Tirol heeft u tijdens uw vakantie meer dan voldoende te bieden. Bovendien is de keuze uit de vakantiehuizen in deze regio ook erg groot, ze spelen hier goed mee in op het hedendaagse toerisme. Een huisje huren hier is dan ook een garantie voor een leuke tijd in Oostenrijk.
Kijk daarom eens op onze website voor het actuele aanbod van vakantiehuisjes.


Toerisme

Natuurvakantie, ga op vakantie naar Tirol
Als u natuurliefhebber bent en van wandelen en fietsen houdt dan is Tirol de juiste vakantiebestemming voor u. Met name het Zillertal is dan de perfecte plek om een vakantiewoning te betrekken.
Een prachtige glooiend en zeer divers landschap met diverse gebergtes met daar tussen in prachtige bergmeren. Voor wandelaars is het hier een eldorado en ook fietsliefhebbers zullen zich prima vermaken in het Zillertal. Midden in deze regio kunt u dan ook prima een leuk chalet huren, zodoende staat u direct midden in de natuur en kunt u uw vakantieperiode ten volle benutten.

Huur een chalet tijdens uw wintersport vakantie in Tirol
Tijdens de wintersport naar Oostenrijk ? Ook dan is Tirol een prima regio om een appartement of vakantiehuisje te reserveren. De skipistes behoren tot de beste van Europa en wintersporters uit diverse landen trekken elke winter opnieuw weer naar Oostenrijk.
Ook de après-ski is beroemd (en berucht) in de regio Tirol. Elke avond weer is het groot feest in de diverse kroegen van de omliggende dorpen de volgende dag staat iedereen weer massaal op de lange latten.  Dus ook voor uw wintersportvakantie moet u absoluut Oostenrijk overwegen.

Provincie

Tirol

Oppervlakte

12.648 km2

Aantal inwoners

710.000

Hoofdstad

Innsbruck