Biberwier

Biberwier

Plaats in Oostenrijk

Het plaatsje Biberwier ligt in de regio Tirol en is een prima vakantiebestemming. Door zijn ligging dicht tegen de grens met Duitsland is het bovendien prima met eigen auto bereikbaar.
Het is bekend door opgravingen uit het verleden. Tegenwoordig is de rivier de Loisach interessant voor toeristen. Als je een vakantiewoning hebt geboekt in Biberwier kun je ervan op aan dat je vakantie in een prachtig gebied kunt doorbrengen. Maar van overdadig toerisme is hier (gelukkig) nog geen sprake. Het is simpelweg genieten van een duurzame vakantie in de Oostenrijkse regio Tirol.


Toerisme

Het aanbod van vakantiehuizen in Biberwier is niet al te groot. Toch is het mogelijk om een leuke accommodatie in dit deel van Oostenrijk te huren. Ook in dit pittoreske dorpje zelf zijn er enkele accommodaties die u online via de website van Recreatiewoning.nl kunt reserveren.
Bent u een natuurliefhebber dan is Tirol de regio om uw vakantie door te brengen en wilt u vooral genieten van rust, ruimte en het echte buitenleven dan is het huren van een vakantiehuisje in Biberwier een prima streven.
In dit gebied kunt u in de zomermaanden erop uit met de fiets, maar ook wandelaars kunnen in dit deel van Tirol letterlijk prima uit de voeten. In het winterseizoen moet u natuurlijk de lange latten onderbinden want ook een skivakantie doorbrengen in Biberwier is mogelijk.

Plaatsnaam

Biberwier

Aantal inwoners

circa 700