Brixen im Thale

Brixen im Thale

Plaats in Oostenrijk

Brixen im Thale is een dorp in de populaire vakantieregio Tirol. Jaarlijks doen vele toeristen dit gebied in Oostenrijk aan. Recreanten die de natuur omarmen zullen zich hier dan ook helemaal thuis voelen en ongeachte het jaargetijde een heerlijk verblijf hebben.
Wilt u een particulier vakantiehuis huren in Brixem im Thale dan heeft u de keuze uit verschillende soorten accommodaties.
Dit Oostenrijkse dorp ligt trouwens op amper 10 minuten rijden van de bekende wintersportbestemming Kitzbühel. Maar ook vanuit Brixem im Thale kunt u zo de skipiste opstappen. Door de koppeling van verschillende skigebieden aan elkaar kunt u zich hier dagenlang op de lange latten en snowboard vermaken.
Het toeristische dorpje heet zoals je mag verwachten prima voorzieningen. En een supermarkt en de nodige horecagelegenheden zijn hier dan ook te vinden.


Toerisme

De echte wintersporter die al vaker in de wintermaanden de vakantie in Tirol heeft doorgebracht zal waarschijnlijk Brixen im Thale wel kennen. Dit door de prima voorzieningen en uitstekend geprepareerde pistes.
Het skigebied Skiwelt is hier te vinden en heeft bijna driehonderd kilometer aan skipistes te bieden. Er zijn zowel blauw, rode als zwarte pistes te vinden.
De Filzalmsee is in de zomermaanden de publiekstrekker. Rondom dit prachtige natuurmeer zijn er tal van faciliteiten te vinden. Dit maakt Brixem im Thale ook in het zomerseizoen een prima vakantiebestemming in Tirol.
Dit deel van Oostenrijk is perfect om de vakantie door te brengen. Vanuit Nederland is met de auto prima aan te rijden. Via Duitsland passeer je de Oostenrijkse grens en dan is het nog maar circa een half uur rijden voordat je de vakantiebestemming in Brixen im Thale bereikt. 

Plaatsnaam

Brixen im Thale

Aantal inwoners

circa 2.800