Ehrwald

Ehrwald

Plaats in Oostenrijk

Tirol een prima vakantiebestemming maar in welke plaats wil je de vakantie doorbrengen. Een leuke suggestie is wellicht het dorp Ehrwald, dit is een prima plek om te bivakkeren en van hieruit kun je prima dit deel van Oostenrijk verkennen.
Als je eenmaal een vakantiewoning hebt geboekt in Ehrwald zul je waarschijnlijk al het nodige voorwerk hebben gedaan. Dan weet je wellicht al dat het vlak bij de grens met Duitsland is gelegen. Het dorp is prachtig tussen de bergen gelegen en als je de vakantie in Ehrwald doorbrengt zul je al snel merken dat je op een prima locatie zit. 


Toerisme

Ongeachte het seizoen in de omgeving van Ehrwald is altijd wat te doen. Deze flauwe speling ten spijt klopt de zin wel. In dit deel van Tirol zit je het gehele jaar door op een prima plek. Voor wintersporters is Ehrwald een goede plek om een chalet te huren. Maar liefst twee fraaie skigebieden liggen in de directe omgeving. In de zomermaanden is het genieten van natuurpark Ehrwalder Becken. Hier kun er prima op uit tijdens de vakantie in dit deel van Oostenrijk. Dus kortom verblijf te tijdens de vakantie in Ehrwald dan zul je een prima tijd beleven in Tirol.

Plaatsnaam

Ehrwald

Aantal inwoners

circa 2.750