Flirsch

Flirsch

Plaats in Oostenrijk

Flirsch is een dorp in Tirol. Veel mensen die de vakantie weleens in Oostenrijk doorgebracht hebben zullen deze streek vermoedelijk wel aangedaan hebben.
Er zijn talloze bekende plaatsen in dit deel van het land maar daar hoort Flirsch niet toe. Als u op een rustige locatie in Tirol de vakantie wilt doorbrengen is dit dorp misschien wel de perfecte bestemming voor u!
Het voorzieningenniveau in dit Oostenrijkse dorp is wel beperkt. De boodschappen die u nodig heeft tijdens de vakantie kunt u hier niet kopen. En ook is er nagenoeg geen horecavoorzieningen in deze plaats. Maar misschien spreekt u dat nu wel juist aan in Flirsch. Simpelweg de vakantie doorbrengen op een fantastische plek!


Toerisme

Stel u huur een appartement in het Tiroolse dorpje Flirsch. Dan wil u natuurlijk wel graag weten wat er zoal te beleven rondom deze plaats. We kunnen u geruststellen, hoewel het dorp zelf nagenoeg geen voorzieningen heeft is dat met de omgeving wel anders.
De bergen rondom zijn zowel in het zomerseizoen als de wintermaanden een bron van vermaak. Neem de wandelschoenen mee op vakantie en vanuit Flirsch bewandelt u zo de mooiste routes. Ook mountainbikers en bergbeklimmers zijn hier goed op hun plek.
In het winterseizoen kunt u vanuit uw huisje in Flirsch eenvoudig één van de skigebieden bereiken. Er zijn pistes voor zowel beginners als gevorderden.
Tirol is het hele jaar door een gebied waar het prima toeven is. En zowel jong als oud zullen zich thuis voelen in het pittoreske dorpje Flirsch!

Plaatsnaam

Flirsch

Aantal inwoners

circa 1.000