Kappl

Kappl

Plaats in Oostenrijk

Kappl is gelegen in de Oostenrijkse provincie Tirol. Deze regio is natuurlijk erg populair onder vakantiegangers, het heeft dan ook veel te bieden, eigenlijk in alle seizoenen is dit een prima bestemming om de vakantie door te brengen.
Als je een vakantiehuis huurt in Kappl dan heb je zekerheid dat je kunt genieten van een heerlijk authentieke vakantie. Het dorpje heeft een sprookjesachtige ligging, vooral in het winterseizoen doet het erg gezellig aan.
In Kappl zijn alle belangrijke voorzieningen die je voor een vakantie nodig hebt te vinden en binnen enkele minuten zit je in de bergen van Tirol. Mede daardoor en niet te vergeten de goede bereikbaarheid is dit een prima plek om de vakantie door te brengen.
Goed om te weten is dat ook het assortiment van vakantiewoningen in Kappl een gestage groei doormaakt en jaarlijks de keuze uit een accommodatie op maat groter wordt. Ook de huurprijzen in dit deel van Tirol zijn prima te noemen.


Toerisme

Oostenrijk is een heerlijk vakantieland en als u er uiteindelijk voor kiest om een vakantiechalet in Kappl te huren kunt u zeker van zijn dat u de juiste keus heeft gemaakt. Vooral voor wintersporters is dit dorp welke gelegen is in de Paznaun vallei een prima uitvalsbasis voor de dagelijkse tocht de bergen in. De skipistes in dit deel van Tirol zijn gewoonweg perfect en op de lange latten of een snowboard zult u dan ook een prima tijd beleven.
Dit wil natuurlijk niet zeggen dat er in de zomer niets te doen is. Ook dan trekt Kappl actieve recreanten die hier een leuke vakantie willen doorbrengen. Fietsen en wandelen kun je direct in het dal zelf. Maar wil je een uitdaging, trek dan eens de bergen in. Voor zowel beginnende als gevorderde wandelaars en fietsers is er ruime keus uit diverse routes.
Dus het is aan u; wordt het in Tirol gelegen dorp Kappl uw eerstvolgende vakantiebestemming in Oostenrijk.

Plaatsnaam

Kappl

Aantal inwoners

circa 2.700