Längenfeld

Längenfeld

Plaats in Oostenrijk

Längenfeld is dorp in Tirol. Deze provincie is Oostenrijk is een populaire vakantieregio. Voor mensen die actief willen zijn tijdens de vakantie is dit een bekende bestemming.
Het toeristenseizoen duurt eigenlijk het hele jaar door, zonder dat dit tot massatoerisme leidt overigens. De vakantie doorbrengen in Tirol heeft een duurzaam en authentiek karakter en u kunt dit zelf ervaren door een vakantiewoning te huren in Längenfeld. Vanuit deze plaats kun u de regio nader verkennen. Dit kan in de zomer te voet, fiets of met de auto. In de wintermaanden zijn de lange latten en het snowboard populaire vervoersmiddelen.
De skipistes rondom Längenfeld zijn prima, dit gaat natuurlijk op voor bijna de hele provincie Tirol. Ervaar dit deel van Oostenrijk eens door er een heerlijke en actieve vakantie door te brengen.


Toerisme

Wie termen als natuur, duurzaamheid en ecotoerisme hoog in het vaandel heeft staan doet er goed aan de vakantie door te brengen in het Oostenrijkse Tirol. Deze prachtige streek staat bekend om zijn spectaculaire natuur. Kies bij voorkeur voor een wat kleiner dorp als uitvalsbasis tijdens de vakantie. Een goede tip om een vakantiewoning te reserveren is het gezellige en kleinschalige Längenfeld.
In de wintermaanden kun je hier de ultieme wintersport ervaren en in het zomerseizoen is het heerlijk om de fiets te pakken en een fietsroute bijpassend bij uw sportieve ambities te selecteren. Ook wandelliefhebbers zijn prima op hun plek in Tirol. De natuurpracht zorgt ervoor u iedere dag weer verrast wordt door de pracht van dit deel van Oostenrijk.
Huur een vakantiehuis in Längenfeld en deel verder u eigen vakantie in. U zult waarschijnlijk vaker terugkeren naar deze wonderschone bestemming.

Plaatsnaam

Längenfeld

Aantal inwoners

circa 4.300