Tobadill

Tobadill

Plaats in Oostenrijk

Tobadill is een klein dorpje in de regio Tirol. Zelfs mensen die al jaren de vakantie doorbrengen in dit deel van Oostenrijk zullen deze plaats zeer waarschijnlijk niet bekend in de oren klinken.
Deze kleine plaats met slechts enkele honderden inwoners heeft nagenoeg geen faciliteiten te bieden aan toeristen die er verblijven. Maar voor de echte rustzoekers is Tobadill een prima plek om een vakantiechaletje te betrekken. De fraaie natuur en het heerlijke buitenleven maken het tot een plek waar je heerlijk tot rust kunt komen en de vakantie kunt doorbrengen op een manier zoals je die zelf voor ogen hebt!
Tirol is natuurlijk ook een streek welke tot de mooiste van Oostenrijk wordt gerekend en ben je juist op zoek naar een plek waar maar weinig toeristen een huisje huren dan is het authentieke plaatsje Tobadill toch een goede keuze!


Toerisme

Verblijf je tijdens de vakantie daadwerkelijk in Tobadill dan is het aan jezelf hoe je verblijf in te delen. Genieten van een luxe vakantiewoning te midden van de natuur is natuurlijk prachtig maar uiteraard is het ook leuk om tijdens deze periode ook wat uitstapjes in te plannen.
Vanuit Tobadill kun je prima de regio Tirol verkennen en zowel in de zomer- als wintervakantie is er genoeg te zien en te beleven.
In het Paznaunsal kun je fantastische wandelingen maken en ook zijn er leuke tochten met een moutainbike te ondernemen. De ligging van Tobadill is zodanig dat je op diverse plekken in de omgeving wordt getrakteerd op spectaculaire vergezichten.
Wil je de wintersportvakantie in dit deel van het land doorbrengen dan is het skigebied Venet aandoen. De faciliteiten en skipistes zijn zodanig dat je hier ook perfect met het gezin de skivakantie kun doorbrengen. Tobadill is hoewel een rustig dorp toch een Oostenrijkse plaats met mogelijkheden!

Plaatsnaam

Tobadill

Aantal inwoners

circa 450