Waidring

Waidring

Plaats in Oostenrijk

Waidring is een leuk dorp in de regio Tirol. Bij Nederlanders die bekend zijn in dit gebied zal het plaatsje wellicht wel bekend zijn, want al jarenlang brengen veel landgenoten hier de vakantie door.
Als je kiest voor een vakantiewoning in Waidring dan verblijf je in een dorpje met een liefelijk karakter. Je kunt te voet prima het dorp bestrijken en het voornaamste ijkpunt als je aan komt rijden is de Pfarrkirche. Er is een supermarkt te vinden in het dorp en als je geen zin hebt om tegen de avond te koken dan kun je gezellig een hapje eten bij restaurant Schneidermann.
Ook de wintersport kun je perfect in Waidring doorbrengen en als het om een gezinsvakantie gaat is het goed te weten dat er ook een skischool in het dorp te vinden is. 


Toerisme

Waidring is een perfecte bestemming voor mensen die in Tirol op zoek zijn naar een rustig gelegen dorp met een goede ligging. In de zomer kunt u genieten aan één van de vele meren die in deze regio te vinden zijn. Ook kunt u direct vanaf dit dorp in Oostenrijk de bergen intrekken.
Voor wintersporters is het goed te weten dat er op loopafstand van accommodatie een skilift is gelegen die u naar het skigebied Steinplatte met zijn fraaie skipistes brengt. Er zijn afdalingen voor beginners en gevorderden en de skischool in Waidring is een prima optie om u of uw kinderen de eerste kneepjes op de lange latten of een snowboard bij te brengen.
De Pillerseetal regio is een schitterend gebied in Tirol en we kunnen de vele Nederlanders die hier reeds een vakantie hebben doorgebracht dan ook geen ongelijk geven. Dus het zou heel goed mogelijk zijn dat Waidring ook voor u de perfecte vakantiebestemming in Oostenrijk is.

Plaatsnaam

Waidring

Aantal inwoners

circa 1.900