Bartholomäberg

Bartholomäberg

Plaats in Oostenrijk

Bartholomäberg is een dorp in het uiterste zuiden van de regio Vorarlberg. Het staat bekend om de voor Oostenrijk vele zonuren. Deze hooggelegen plaats is in de zomer dan ook een perfecte vakantiebestemming. Maar ook in het winterseizoen is het hier genieten. Vanuit het dorp kun je in de bus stappen die je naar het vlakbij skigebied Golm.
Huur een vakantiehuis in Bartholomäberg en ervaar de gastvrijheid van de inwoners van dit Oostenrijkse dorpje.
Wat betreft voorzieningen voor toeristen is het hier beperkt. Er zijn enkele eetgelegenheden en een aantal overnachtingsmogelijkheden. Maar wie om een rustige plek in Vorarlberg de vakantie wil doorbrengen is Bartholomäberg een prima keuze!


Toerisme

Als je eenmaal voor Bartholomäbereg hebt gekozen als de plek waar je de vakantie in Oostenrijk wilt doorbrengen dan zal je bemerken dan het Montafon gebergte de plek is die meermaals wordt aangedaan. Of je nu de zomervakantie of de wintersport in het zuiden van de Vorarlberg doorbrengt. Hier tref je de prachtigste skigebieden, wandelpaden, fietsroutes, ect.
Voor de fervente wandelaar en fietser zijn er trouwens schitterende routes direct om Barthtolomäberg en de nabijgelegen dorpjes te vinden. Je kunt deze plaats eigenlijk ook onderverdelen in Gantschier, Jetztmunt en Innnerberg.
De afstand vanuit Nederland tot Bartholomäberg is circa 850 kilometer. Met de auto is dit Oostenrijkse dorp dus prima bereikbaar.

Plaatsnaam

Bartholomäberg

Aantal inwoners

circa 2.250