Vorarlberg

Vorarlberg

Regio in Oostenrijk


Zelf graag uw eigen vakantiehuisje in de Oostenrijkse regio Vorarlberg huren. Dit is mogelijk op onze website. Het aanbod is afkomstig van zowel particulieren als mede zakelijke partijen. Een groot deel van de vakantiewoningen in deze provincie van Oostenrijk kunt u desgewenst zelf online op onze website boeken.

Naar Oostenrijk op vakantie, reserveer eens een chalet in Vorarlberg

Deze regio ligt in het westen van Oostenrijk en hier is vanuit Nederland per auto dus relatief makkelijk te komen. Het is een niet al te grote provincie maar herbergt toch alles waar Oostenrijk zo om bekend staat. De streek heeft dus voor toeristen dan ook meer dan voldoende te bieden.  Het mag dan ook geen verrassing zijn dat Vorarlberg een prima aanbod van vakantiehuizen herbergt. Het is dan ook mogelijk hier een leuk huisje te huren.

Vorarlberg, prima plek voor een vakantie in de natuur
De natuur in tijdens de vakantie in Vorarlberg. Dit is geen enkele probleem, deze regio herbergt diverse prima wandelpaden, zowel de recreatieve als mede gevorderde wandelaar kan hier prima uit de voeten. Vooral de hoogteverschillen kunnen een wandeling in Vorarlberg erg uitdagend maken. Als u een vakantiehuis huurt in deze Oostenrijkse regio dan is het ook een aanrader uw fiets mee te nemen. U kunt hier namelijk heerlijke fietstochten maken door de natuur. Ook hier kunt u kiezen wat betreft lengte en moeilijkheidsgraad uit verschillende fietsroutes. Er zijn dan ook steeds meer mensen die een vakantiewoning boeken in Vorarlberg sec voor hebben van een leuke fietsvakantie.
U kunt uw fiets uitstekend stallen bij uw bungalow.

huur een vakantiehuis in Vorarlberg voor een perfecte gezinsvakantie
Met uw kinderen op vakantie in Vorarlberg, hoewel deze regio bekend staat om vooral zijn natuur is deze provincie van Oostenrijk toch wel geschikt voor het maken van een gezinsvakantie. Er zijn in de gehele regio meerdere zwembaden te bezoeken en ook is er een prachtige kuntsmatige rodelbaan van circe 2,5 kilometer lang te bezoeken. Dit zullen uw kinderen fantastisch vinden. Ook zijn er in Voralberg enkele kleinschalige vakantieparken te vinden waar u een leuke vakantiewoning kunt huren, en waar ook wel een aantal leuke dingen voor uw kinderen te beleven zijn.
Ook is het mogelijk om samen met uw kinderen enig cultuur op te nemen in één van de leuke stadjes van Voralberg. Bregenz is als grootste stad van deze regio absoluut het bekijken waard. U kunt zich hier prima een dag vermaken. Maar daarnaast zijn er nog wel meerdere dorpjes welke u tijdens uw vakantie in Oostenrijk moet aandoen.
Er is een breed aanbod van diverse vakantiehuisjes, dus iedereen moet een leuke accommodatie kunnen vinden.


Toerisme

Provincie

Vorarlberg

Oppervlakte

2.602 km2

Aantal inwoners

375.000

Hoofdstad

Bregenz