Bizau

Bizau

Plaats in Oostenrijk

De Vorarlberg is wellicht niet de meest bekende vakantieregio van Oostenrijk, dat wil niet zeggen dat het niet veel te beiden heeft. Als je bijvoorbeeld ervoor hebt gekozen om een vakantiehuis te huren in het dorpje Bizau (ook wel Bezau genoemd) dan heb je het getroffen want de omliggende regio is de moeite meer dan waard.
In de wintersportmaanden is dit een prachtig wintersportgebied en Bizau is dan ook ideaal voor een gezinsvakantie. Vooral voor beginnende skiërs zijn er leuke pistes om het afdalen onder de knie te krijgen. Maar ook langlaufers kunnen perfect uit de voeten in het afwisselende landschap. Dus breng de vakantie eens door in Bezau en ervaar hoe leuk dit dorp in de Vorarlberg is.


Toerisme

In welk seizoen je ook de vakantie doorbrengt in Oostenrijk, er is altijd genoeg te zien en te doen. Wel staat in dit Alpenland veelal het buitenleven centraal. Dit kan natuurlijk ook niet anders gezien de spectaculaire natuur. Huur daarom eens een vakantiewoning in Bizau en kom zelf tot de conclusie dat dit deel van de Vorarlberg een perfecte vakantiebestemming is.
Hiken, moutianbiken, raften, skiën, langlaufen en bergbeklimmen, het is zomaar een kleine opsomming van wat er in de buurt van Bezau allemaal te doen is. Voeg daarbij de typisch Oostenrijkse gezelligheid en de lokale keuken en het kan bijna niet anders dan je vakantie in dit deel van Oostenrijk een topper gaat worden.

Plaatsnaam

Bizau

Aantal inwoners

circa 950