Gaschurn

Gaschurn

Plaats in Oostenrijk

Gaschrun is gelegen in de Oostenrijkse regio Vorarlberg, deze regio richt zich met name op het toerisme en het is dan ook niet vreemd dat hier veel te beleven is tijdens een vakantie.
Wie een vakantiewoning huurt in Gaschurn zal deze plaats vooral gebruiken als uitvalsbasis naar de omliggende bergen.
Dat wil overigens niet zeggen dat er niets te beleven is in het dorp zelf, er zijn een enkele leuke horecagelegenheden te vinden en ook de dagelijkse boodschappen kunnen prima in Gaschurn-Partenen worden gedaan.
Breng dus de vakantie eens door in dit deel van de Vorarberg en raak verknocht aan dit schitterende gebied.


Toerisme

Oostenrijk is het gehele jaar door een prachtige vakantiebestemming. In het zomerseizoen kun je rondom Gaschurn bijvoorbeeld aan Nordic Walking doen. Hiken is een populaire bezigheid in dit deel van de Vorarlberg. Maar ook fietsliefhebbers zullen zich op zeker gaan vermaken in het heuvel en bergachtige landschap rondom deze plaats in Oostenrijk.
In de wintermaanden staat alles in het teken van langlaufen, skiën en snowboarden. De vele populaire skigebieden zijn een uitdaging voor jong en oud.
Vanuit uw vakantieappartement in Gaschurn staat u binnen enkele minuten boven aan de skipiste. Het is een ideale regio om de wintersportvakantie door te brengen.
Ook voor een gezinsvakantie is Gaschurn-Partenen de plek om te zijn. Er is zelfs een heuse activiteitenclub voor de jonge vakantiegangers. Het aanbod van vakantiewoningen in dit deel van de Vorarlberg wordt de laatste jaren steeds meer divers en het mag dan ook geen probleem zijn om een leuke passende accommodatie te vinden.
Dit deel van Oostenrijk verdient het om ontdekt te worden en het is aan u om hier werk van te maken.

Plaatsnaam

Gaschurn

Aantal inwoners

circa 1.500