Sankt Gallenkirch

Sankt Gallenkirch

Plaats in Oostenrijk

Sankt Gallenkirch is een populaire winterbestemming, de aanwezigheid van een prachtig skigebied speelt hier natuurlijk een belangrijke rol in. Silvretta Nova heeft zowel voor de wintersporter die voor het eerst op de lange latten staat als de gevorderde snowboarder genoeg te bieden. Huur eens een appartement in Sankt Gallenkircht en ontdek de mogelijkheden van dit dorp in de Vorarlberg.  Dit dorp is een prima plek voor mensen die de wintersport of zomervakantie op een rustige plek willen doorbrengen maar wel willen beschikken over de belangrijkste faciliteiten tijdens de vakantie. Denk dan aan bijvoorbeeld een supermarkt, restaurants en andersoortige horeca. Ook wandelspullen en een skiuitrusting kunt u gewoon dichtbij uw vakantiewoning in Sankt Gallenkirch huren.


Toerisme

Oostenrijk en toerisme een gouden combinatie! Het hele jaar door is het in dit land en niet te vergeten de regio Vorarlberg prima toeven. Als je een leuke vakantiebestemming in dit gebied zoekt dan is het dorp Sankt Gallenkirch een prima locatie om een chalet te huren.
Je zit in een prachtig berggebied en voor buitenrecreatie kun je zowel in de zomer als winter niet veel beter zitten dan in dit deel van Oostenrijk. Voor een vakantie in Sankt Gallenkirch moet je simpelweg tijdig een vakantiehuisje huren en verder kan niet een onvergetelijk vakantie in de Vorarlberg in de weg staan.

Plaatsnaam

Sankt Gallenkirch

Aantal inwoners

circa 2.600