Schruns

Schruns

Plaats in Oostenrijk

Schruns is een dorp welke gelegen is in de regio Vorarlberg te Oostenrijk. Veel landgenoten brengen hier de vakantie door en dit is niet voor niks. Deze provincie heeft veel te bieden en als u een vakantiewoning huurt in Schruns kunt u dit zelf gaan ontdekken.
Het dorpje is gelegen in de Montafon vallei en het wordt omringd door bergen.
Door het bergachtige karakter is het voor wintersporters prima toeven in Schruns. Er is een prachtig skigebied te vinden. Maar ook in de zomermaanden is het erg gezellig in dit deel van de Vorarlberg. Kortom; breng de vakantie eens door in Schruns en ervaar de gastvrijheid van de Oostenrijkse bevolking en geniet van de prachtige natuur.


Toerisme

Wie wel eens in Vorarlberg is geweest zal kunnen beamen dat dit een prachtige regio is die bovendien per auto prima bereikbaar is.
In Schruns zijn diverse vakantiehuizen te vinden en voor een redelijke huurprijs kun je hier een onvergetelijke vakantie beleven. Waar het dorp zelf een gezellig karakter heeft en zeker de moeite waard is komen de meeste toeristen natuurlijk voor de omgeving. In de wintermaanden doen veel skifanaten de Vorarlberg aan om hier de wintersport door te brengen. Er is keuze uit diverse skipistes voor zowel beginnende als gevorderde skiërs.
In de zomermaanden kun je hier prachtig hiken er zijn schitterende wandelroutes, maar ook met een tweewieler kun je hier prachtig overweg. Er zijn mensen die voor een fietsvakantie de Vorarlberg aandoen. Als je een appartement in Schruns huurt kan dit in ieder geval dienen als een perfecte uitvalsbasis in dit deel van Oostenrijk.

Plaatsnaam

Schruns

Aantal inwoners

circa 3.700