Silbertal

Silbertal

Plaats in Oostenrijk

Silbertal is een dorp in de Vorarlberg regio, dit gebied is populair bij toeristen die Oostenrijk aandoen om de vakantie aan te doen.
Dit leuke plaatsje is perfect als je wilt verblijven in de Vorarlberg maar rust en ruimte tijdens je vakantie belangrijk vindt maar toch een goede bereikbaarheid wilt hebben met de rest van de provincie. Herken jij jezelf hierin dan is het wellicht een top idee om een vakantiehuis in Silbertal te huren. Je combineert dan een relaxvakantie met lekker actief bezig zijn, je hebt als het ware de regio over je verblijf in de Vorarlberg. Het gehele jaar door is het rustige dorp Silbertal een prima bestemming om de vakantie door te brengen. De faciliteiten die je zoekt zijn er zonder dat het dorp door massatoerisme wordt overlopen. Kortom, perfect voor een leuk verblijf in de Vorarlberg.


Toerisme

Hoewel Silbertal een rustig gelegen dorp is, heeft het een leuk pluspunt. Vanuit het dorp kun je zo de skipiste op. Er ik een skilift die je de Hochjoch opbrengt maar ook het compacte skigebied van Kristberg is middels een gondellift met de lange latten de sneeuw opzoeken.
Doordat het hier relatief rustig is maakt het dat Silbertal perfect is voor een wintersportvakantie met het hele gezin.
In het zomerseizoen kun je van de zelfde kabelbaan gebruik maken en ervoor gaan een heerlijke wandeling in de bergen te maken. De Vorarlberg regio heeft zoveel te bieden dat je niet anders kunt dan dit heerlijke stukje Oostenrijk zelf te ontdekken. Dus boek snel een leuke vakantiewoning in Silbertal en ga een heerlijk verblijf tegemoet.

Plaatsnaam

Silbertal

Aantal inwoners

circa 900