Torres Vedras

Torres Vedras

Plaats in Portugal

Torres Vedras is een stad in Portugal. Het is gelegen aan de Zilverkust, deze streek zal niet bij iedereen direct een belletje doen rinkelen. Toch doen steeds meer mensen deze Portugese regio aan om hier de vakantie door te brengen.
Als je een vakantiehuis hebt geboekt in Torres Vedras dan verblijf je tijdens de vakantie op een prima locatie. Het zandstrand is dichtbij en lekker genieten van Portugese zonnetje is dan ook aan te rader. Als je een surfer bent (of het wilt leren) kun je er ook gerust op zijn dat je hier een prima tijd zult beleven. Diverse watersporten zijn hier populair dus je kunt lekker actief zijn tijdens de vakantie in Torres Vedras. In het stadje zijn een paar uistekende restaurants te vinden. Het zit hier bomvol lokale mensen, dit is een goed teken. Twijfel niet en prik een vorkje mee tijdens de vakantie aan de Zilverkust van Portugal.


Toerisme

Behalve diverse zonuren en prachtige stranden heeft de omgeving van Torres Vedras nog meer te bieden. Op circa 45 minuten rijden ligt bijvoorbeeld de Portugese hoofdstad Lissabon. Als je in dit deel van de Zilverkust de vakantie doorbrengt dan moet je deze fantastische stad simpelweg bezoeken. Het heeft zoveel te bieden dat een bezoek van één dag eigenlijk tekort doet aan deze plaats.
Als je een vakantiewoning in Torres Vedras hebt gehuurd dan is ook het binnenland het ontdekken waard. En ben je golfliefhebber dan is het goed te weten dat de Portugese Zilverkust ook bij beoefenaars van de golfsport hoog staat aangeschreven.
Het is aan u om te ontdekken wat de westkust van Portugal allemaal te bieden heeft. Dus huur een recreatiewoning in Torres Vedras en overtuig uzelf tijdens een afwisselende vakantie in een prachtige regio.

Plaatsnaam

Torres Vedras

Aantal inwoners

circa 27.000