Cubilla

Cubilla

Plaats in Spanje

De regio Castilië en Leon is relatief onbekend en het piepkleine gehucht Cubilla zal vermoedelijk nog veel meer wenkbrauwen doen fronsen. In dit plaatsje waar amper vijftig mensen wonen moet je als toerist geen faciliteiten verwachten. Ze zijn er gewoonweg niet! Wat er wel te vinden is kun je scharen onder Spanje op zijn mooist. Als je vakantiehuis huurt in Cubilla dan verblijf je midden in de natuur. Ontdek de prachtige binnenlanden en kom erachter dat dit land veel meer te bieden heeft dan alleen maar zon en strand. 


Toerisme

Mensen die rust en authenticiteit zoeken doen er goed aan om eens af te reizen naar de regio Castilië en Leon. Ervaar de rust die enkele dagen na aankomst pas goed tot je doordringt. Huur een vakantiewoning in Cubilla en je zit op een schitterende locatie. Weinig mensen om je heen en vooral genieten van het Spaanse platteland.
Bezoek het natuurpark Parque Naturel Canon del Rio Lobos eens. Hier kun je prachtige wandelingen maken zonder een ander mens tegen te komen. Of bezoek het bekendste dorp in dit deel van Spanje. We hebben het hier over Monumento Natural La Fonteno. Als je bij zonsondergang terugkeert in je vakantiehuisje in Cubilla kun je genieten van een lekker drankje onder de sterrenhemel in Spanje.

Plaatsnaam

Cubilla

Aantal inwoners

circa 50