Almoradi

Almoradi

Plaats in Spanje

Almoradi is een stad met een kleine twintigduizend inwoners. De plaats is gelegen ter hoogte van de Costa Blanca maar dan een kilometer of vijftien landinwaarts.
Het faciliteitenniveau van Almoradi is breed en diep te noemen. Er is een aardig aanbod van winkeltjes en boetiekjes te vinden. Ook zijn alle winkels die je tijdens een vakantie nodig hebt gewoon in de plaats zelf te vinden. Ook het aanbod van horecagelenheden is ronduit prima in Almoradi!
Je kunt aan de rand van Almoradi een recreatiewoning betrekken en zo een heerlijk verblijf hebben in dit deel van Spanje. Een aanrader als je wilt verblijven niet te ver van de kustlijn maar evengoed niet in de drukte wilt verblijven.


Toerisme

Bezoek Almoradi eens op je gemak. Staat op jou lijstje; Spanje, Costa Blanca, gastronomie, cultuur, natuur en zonneschijn dan is de plaats Almoradi een goede vakantiebestemming. De fraaie zandstranden zijn in amper twintig minuten bereikbaar en een Spaanse binnenland ligt aan je voeten. De leuke slaperige dorpjes waar je voor enkele Euro’s heerlijk kunt eten. 
Of je nu de badplaats Guardamar aandoet voor een dagje relaxen aan de Middellandse Zee of kiest voor de plaats Elche om samen met het gezin de dierentuin te bezoeken. Ook zijn er in de omgeving van Almoradi fraaie golfcourses te vinden. Ideaal als je ook tijdens je vakantie aan je swing wilt werken!
Huur een authentiek vakantiehuisje in of bij Almoradi en kom erachter dat het binnenland net zo veel te bieden heeft als de kustlijn van de Costa Blanca.

Plaatsnaam

Almoradi

Aantal inwoners

circa 20.000