Benissa

Benissa

Plaats in Spanje

Al eens van Benissa gehoord? Een vakantie doorbrengen aan de Costa Blanca, veel mensen zijn wel eens in dit deel van Spanje geweest en voor zonaanbidders is het ook een absolute toplocatie. Wilt u ook eens deze Spaanse regio aandoen dan is het huren van een vakantiehuis in Benissa wellicht de juiste keus voor u.
Deze kleine stad staat bekend om zijn fraaie zandstranden en ook het oude centrum moet u zien als u in deze omgeving verblijft.
Het aanbod van vakantiewoningen in Benissa is alleszins acceptabel en het is mogelijk om voor een aantrekkelijk huurtarief een leuke villa of appartement dichtbij zee te huren.


Toerisme

Huur een vakantiehuis in Benissa en geniet aan de Spaanse oostkust. De Costa Blanca is een populaire regio en veel vakantiegangers brengen hier de vakantie dan ook door. De prachtige zandstranden en het heerlijk klimaat met veel zonuren maakt dit een topbestemming. Bovendien is deze regio van Spanje goed betaalbaar. Als u een vakantiehuis huurt in of nabij Benissa zult u dit zelf ondervinden. 
Voor een strandvakantie is de Costa Blanca dus een perfecte bestemming maar ook is er voldoende geschiedenis en cultuur te vinden in dit deel van Spanje.
Trek de regio eens in en ontdek dat dit deel van Spanje meer is dan één lang zandstrand. De binnenlanden zijn de moeite waard. Er zijn leuke dorpjes en gezellige steden te vinden.
Wat is er leuker om na een actieve dag moe maar voldaan terug te keren bij uw vakantiewoning in Benissa. Dus op naar Spanje, op naar de Costa Blanca !

Plaatsnaam

Benissa

Aantal inwoners

circa 13.350