Catral

Catral

Plaats in Spanje

Catral is een plaats ter hoogte van de Costa Blanca te Spanje. Hoewel ze op circa 15 kilometer uit de kust is gelegen is het toch een leuke plek om de vakantie door te brengen. Catral behoort tot de provincie Alicante en is een goede plek voor mensen die tijdens de vakantie willen kiezen tussen een combinatie van de rust van het Spaanse binnenland en de hectiek van één van de populairste Costa’s.
Het aanbod van vakantiehuisjes in Catral is afkomstig van particuliere eigenaren en dus relatief klein. Maar als het je lukt een leuke accommodatie te huren dan verblijf je in een leuke plaats met de voorzieningen die als toerist belangrijk voor je zijn. 


Toerisme

De Costa Blanca wat moeten we er nog over schrijven?! De zandstranden in de populaire badplaatsen behoren tot de mooiste van het land. De drukte tijdens de zomermaanden is één van de minder leuke dingen van deze regio. Maar zoek je een combinatie dan is Catral een goede keus als uitvalsbasis. Deze plaats gelegen in het binnenland van Spanje kan als vertrekpunt dienen van leuke uitstapjes het achterland in maar ook van de dagje zonnen aan een strand van de Costa Blanca.
Mits je een huurauto bij het vliegveld hebt geboekt kun je het beste van beide werelden krijgen. En wat is er leuker om tijdens je vakantie ook zo af en toe een dagje te relaxen bij je eigen huisje in het authentieke Catral! 

Plaatsnaam

Catral

Aantal inwoners

circa 9.100