El Campello

El Campello

Plaats in Spanje

El Campello is een kustplaats aan de Spaanse Costa Blanca. Deze regio is populair bij veel vakantiegangers en dit is natuurlijk geen wonder met het heerlijke klimaat en de prachtige zandstranden.
Ook El Campello is populair en jaarlijks huren hier vele landgenoten een vakantiehuis. Door zijn ligging aan zee is het mogelijk een leuke accommodatie dicht bij het strand te reserveren.
In de stad zijn opgravingen te bezoeken en ook het centrum is een bezoekje waard. De toren van El Campello is voor veel toeristen een bekend landmark.
Als u besluit de vakantie door te brengen aan de Costa Blanca te Spanje dan is de stad El Campello het overwegen waard als uitvalsbasis, kijk op onze website eens naar het aanbod van vakantiehuizen in deze Spaanse streek.


Toerisme

Wie Costa Blanca zegt denkt al gauw aan veel zon, zee en niet te vergeten strand. Dit klopt ook helemaal want hier is de regio bekend om geworden. Jaarlijks doen dan ook vele duizenden toeristen deze streek aan en brengen hier de vakantie door.
Als je een vakantiewoning huurt in El Campello zit je wat dat ook op een prima plek. Het vliegveld van Alicante is snel bereikbaar en met een reistijd van ruim twee uur is dit deel van Spanje perfect bereikbaar.
Als je een strandvakantie wilt doorbrengen niet te ver van huis dan is de Costa Blanca misschien wel de beste plek.
In El Campello kun je kiezen voor het reserveren van een leuk vakantiehuisje maar ook het huren van een appartement op een vakantiepark is uiteraard mogelijk.
Trek ook eens een dag het binnenland van de Costa Blanca in, de diversiteit zal u verbazen absoluut bijdragen aan een heerlijke vakantie.

Plaatsnaam

El Campello

Aantal inwoners

circa 26.500