La Nucia

La Nucia

Plaats in Spanje

La Nucia is een plaats aan de Costa Blanca, het ligt op enkele kilometers van de zandstranden aan de Middellandse Zee. Deze regio in Spanje is zeer populair onder toeristen en elk jaar weer gaan er vele landgenoten deze kant op om hier lekker te genieten van het heerlijke klimaat mijn zijn vele zonuren per dag.
Huur een vakantiehuis in La Nucia en ervaar dat deze plaats u veel te bieden heeft. Het is prachtig in een vallei gelegen en de kleurrijke straatjes doen gezellig aan. Er zijn leuke horecagelegenheden te vinden en ook voor de shoppers zijn er boetiekjes met een uniek winkelaanbod te vinden.
Als u dit jaar de vakantie gaat doorbrengen in La Nucia zult ook u ervaren dat dit een uniek gebied van de Costa Blanca is.


Toerisme

Spanje is natuurlijk een populair vakantieland en de Costa Blanca is een wel bekende vakantieregio. Wat heeft deze streek allemaal te bieden dan alleen de prachtige stranden, het heerlijk klimaat, de prima vliegverbindingen ?
Als je in een vakantiewoning in La Nucia verblijft zul je merken dat dit deel van het land authentiek is. Hier treft je nog de typische Spaanse invloeden aan waar het land van vroeger uit bekend om is geworden.
In de binnenlanden van deze streek zijn er bijvoorbeeld prachtige natuurparken te vinden. Huur daarom tijdens de vakantie in La Nucia een auto en verken niet alleen de kust maar trek ook eens het achterland van de Costa Blanca in!
In het oude centrum van La Nucia is er ook regelmatig een gezellige markt waar je orginele handgemaakte artikelen kunt kopen.
Het is aan u om een leuk appartement of vakantievilla te huren en dit deel van Spanje te ontdekken.

Plaatsnaam

La Nucia

Aantal inwoners

circa 17.000