Murla

Murla

Plaats in Spanje

Murla is een klein dorpje in het noorden van de regio Costa Blanca. Dit deel van Spanje staat bekend om zijn zonnige klimaat en fraaie stranden, maar ook het binnenland is hoewel relatief minder bekend de moeite waard.
Als u zoekt naar een plek met een authentiek karakter maar waar u evengoed een dagje richting de kust kunt doorbrengen dan is Murla een perfecte plek om een vakantiewoning te boeken. Verwacht in dit Spaans dorp niet de bekende toeristische voorzieningen maar ervaar het gevoel deel uit te maken van de lokale bevolking. Het is er mogelijk om er een hapje te eten en ook de klein boodschappen kunnen in Murla zelf worden gehaald. Verder is het vooral genieten van een uniek stukje Spanje niet te ver van de zandstranden van de Costa Blanca.


Toerisme

De vakantie doorbrengen in Murla betekend genieten van de Spaanse binnenlanden. Om de regio te verkennen heeft u de beschikking nodig over een huurauto. U kunt dan de kust aandoen en een bezoek brengen aan de badplaatsen Denia en Javea. Tijdens uw vakantie in dit deel van Spanje moet u ook minimaal één dag doorbrengen aan de vermaarde stranden van de Costa Blanca.
Ook de moeite waard is om vanuit Murla af te reizen naar Valencia. Prima bereikbaar en zo kunt u als het ware een stedentrip in uw zonvakantie verwerken. Deze stad met zijn oude maar vooral ook nieuwe architectuur is een absolute aanrader.
Geniet van uw vakantie in Murla en koppel rust aan nieuwe indrukken opdoen. Het kan prima samengaan!

Plaatsnaam

Murla

Aantal inwoners

circa 650