Pedreguer

Pedreguer

Plaats in Spanje

Pedreguer is een plaats welke circa zes kilometer gelegen is uit de kustlijn van de Costa Blanca. Hoewel in dit deel van Spanje veel mensen de vakantie doorbrengen direct aan de Middellandse Zee is het huren van een vakantiehuis in Pedreguer zekers aan te raden.
Op deze manier verblijf je op een rustige plek en zijn de zandstranden met de auto in minder dan een kwartier te bereiken. Deze Spaanse plaats het de faciliteiten die u als toerist zoekt te bieden en de landelijke omgeving als extra. Je kunt prima een hapje eten in Pedreguer en ook is er een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het vooral genieten in het binnenland van Spanje.


Toerisme

Als je geniet van een onbezorgde vakantie in Pedreguer dan betekent dat het ervaren van de Spaanse gastvrijheid en je laven aan de culinaire genoegens van de lokale keuken. Maar ook kun je er gewoon een strandvakantie van maken want de stranden zijn met de auto goed bereikbaar. Het strand Las Marinas is een aanrader, maar er is keuze uit meerdere plekken langs de kustlijn van de Costa Blanca.
Direct buiten Pedreguer is een natuurgebied te vinden en kun je een goede wandeling tijdens de vakantie in Spanje wel waarderen dan is dit een goede optie.
Bent u een golfer dan is de golfclub van La Sella de plek om te zijn. Ook leuk om een dagje zonnen aan het strand af te wisselen met ontspannen een balletje te slaan richting de verschillende holes.
Als je vakantievilla huurt in Pedreguer dan kun je er zeker van zijn dat je verblijft in een mooi stukje Spanje.

Plaatsnaam

Pedreguer

Aantal inwoners

circa 7.800