Rojales

Rojales

Plaats in Spanje

Bezoek Rojales eens tijdens de vakantie aaan de Spaanse oostkust. De Costa Blanca is een populaire vakantiestreek in Spanje en veel toeristen die hier wel eens een vakantie hebben doorgebracht kennen wellicht Rojales dit is een stad welke niet te ver van de Spaanse kust is gelegen.
Deze plaats heeft de vakantieganger veel te bieden en u kunt hier bovendien nog op sommige plekken het echte Spaanse leven ervaren. Ook doordat deze stad een prima portaal is om het binnenland van Spanje te verkennen. Rojales is dan ook een prima plek om een vakantiehuis te huren. Cultuur, winkelen en ook de Spaanse stranden zijn prima bereikbaar vanuit deze stad a/d Costa Blanca.
Ben je er dus nog niet uit op welke locatie je de vakantie wilt doorbrengen maar wel graag alles dichtbij wilt hebben. Dan is Rojales simpelweg een prima optie!


Toerisme

Veel Nederlanders die een vliegticket kopen richting de Spaanse zon en verblijven verblijven aan Rojales de aan de Spaanse kust zullen positief verrast worden.  En dit is absoluut niet vreemd want er zijn talloze prachtige zandstranden te vinden in dit deel van de Costa Blanca. Toch heeft deze regio veel meer te bieden dan alleen zon, zee en strand. En als u een vakantiewoning huurt in Rojales kunt u dit zelf gaan ervaren.
Ontdek bijvoorbeeld eens de typische Spaanse cultuur en de traditionele keuken van deze streek. Als u iets verder de binnenlanden ingaat komt u in een minder toeristische regio van Spanje maar absoluut niet minder boeiend, hier treft u de echt Spanjaard aan.
Huur daarom eens een huisje of appartement in één van de vakantieparken in of rondom Rojales.

Plaatsnaam

Rojales

Aantal inwoners

circa 21.800