Begur

Begur

Plaats in Spanje

Begur is een badplaats aan de Costa Brava, door zijn perfecte ligging is deze regio erg populair bij toeristen. In de zomermaanden brengen er dan ook veel vakantiegangers de vakantie door in dit deel van de Costa Brava.
Wie vaker in dit deel van Spanje op vakantie is geweest en in de regio de nodige dagtripjes heeft ondernemen zal vermoedelijk Begur wel eens hebben aangedaan. 
Als u deze fraaie regio is wil verkennen dan ik een vakantiehuis huren in Begur een prima eerste stap.


Toerisme

Huisje huren in Begur? De Costa Brava is voor veel Nederlanders een populaire vakantieregio en het heeft dan ook aardig wat te bieden aan de bezoeker. De kustlijn kenmerkt zich door zijn grillige karakter. Rotspartijen worden afgewisseld door klein zandstrandjes en er zijn talloze leuke badplaatsen te bezoeken, waaronder uiteraard Begur. 
Maar door de ligging in Catalonië is er hier ook veel oude Spaanse cultuur te vinden en u zult ook merken dat de Catalanen maar wat trots zijn op hun cultureel erfgoed.
Als u ervoor gaat een vakantiewoning in Begur te huren zit u in ieder geval op een prima locatie. Ook een dagje Frankrijk behoort tot de mogelijkheden trouwen, want de Franse grens is niet te ver weg. Maar ook de binnenlanden van dit deel van Spanje zijn het waar om eens te bezoeken. Al met al is de Costa Brava een prima regio om een vakantie door te brengen. Weet u nog niet goed welke plaats aan de kust uw voorkeur heeft dan zou u zich eens kunnen focussen op Begur!

Plaatsnaam

Begur

Aantal inwoners

circa 4.500