PalaFrugell

PalaFrugell

Plaats in Spanje

Palafrugell is een Spaanse gemeente en tevens stad in de regio Costa Brava, veel mensen huren hier een vakantiehuis voor een onbekommerde vakantie.
Wil je meer dan een strandvakantie dan is dit deel van Spanje ook een prima plek om als vakantiebestemming te fungeren. Het aanbod van vakantiewoningen in Palafrugell is ook aardig divers dus het moet lukken bier een leuke accommodatie te huren.
De Costa Brava heeft misschien wel de mooiste kustlijn van geheel Spanje en voor u als vakantieganger is het dan wellicht ook wel de juiste locatie om de vakantie door te brengen.


Toerisme

De Spaanse kust bij mensen uit heel Europa populair, jaarlijks doen miljoenen mensen Spanje aan met voornaamste reden het heerlijke weer en de schitterende zandstranden.
De Costa Brava kan dit bieden maar heeft meer dan alleen zon, zee en strand tot zijn beschikking. Breng eens een dag door in de binnenlanden en ervaar de prachtige natuur of doe eens een stad tijdens uw verblijf in dit deel van Spanje.
De vakantiehuizen in Palafrugell zijn de moeite waard en de huurprijzen zijn toch wel redelijk te noemen. Dus wellicht is de Costa Brava regio te Spanje ook uw volgende vakantiebestemming.

Plaatsnaam

PalaFrugell

Aantal inwoners

circa 23.000