Pals

Pals

Plaats in Spanje

Pals is een dorp gelegen aan de Costa Brava. Dit vakantiegebied in het noorden van Spanje is erg populair onder toeristen. Er zijn dan ook veel Nederlanders en Belgen die ervoor kiezen een vakantiehuis te huren in Pals. Door de ligging van deze plaats kan het uitstekend dienen voor het leuke en diverse vakantie in dit deel van Spanje.
Pals ligt gebouwd tegen een heuvel aan en vanuit het dorp heeft u dan ook een prachtig uitzicht over de regio en bovendien heeft het een schitterend authentiek centrum welke erg populair is bij de toeristen die deze streek aandoen.
Maar ook als u een strandvakantie wilt doorbrengen is een vakantiewoning huren in of nabij Pals een goed idee. De stranden van de Costa Brava zijn binnen handbereik.


Toerisme

Pals is een leuke suggestie als u op zoekt bent naar een leuk huisje om te huren. Spanje is natuurlijk een populair vakantieland en vooral de kustlijn wordt frequent aangedaan door vele toeristen. Ook de Costa Brava is een bekende regio voor de vakantiegangers. Vooral de ligging van deze streek is geliefd bij vele mensen.  U komt achter de diversiteit van de regio als u een vakantiehuis in Pals huurt.
Niet alleen de stranden in de omgeving van Pals zijn populair, maar ook een uitstapje naar buurland Frankrijk behoort tot de mogelijkheden. 
Wilt u een stad bezoeken dan is Barcelona een optie en is het mogelijk een dagtrip te maken naar misschien wel de mooiste stad van Spanje.
Hoe dan ook het aanbod van vakantiehuizen in de buurt van het dorp Pals is prima en wellicht zult u dan ook uw volgende vakantie aan de Costa Brava gaan doorbrengen.

Plaatsnaam

Pals

Aantal inwoners

circa 3.000