Platja d'Aro

Platja d'Aro

Plaats in Spanje

Platja d’Aro is een kustplaats aan de Spaanse Costa Brava. Deze regio is geliefd bij vakantiegangers en elk jaar weer brengen er veel Europeanen de vakantie door in dit deel van Spanje.
Als je een vakantiewoning wilt huren in Platja d’Aro dan is het goed te weten dat er hier leuke appartementen en andere authentieke accommodaties te vinden zijn.
Wat is er te doen behalve een heerlijk dagje aan het strand door te brengen. Ook liefhebbers van architectuur en geschiedenis zullen zich goed vermaken want vlakbij Platja d’Aro is er een kasteel uit de middeleeuwen te vinden.
Ook is er een leuk winkelaanbod te vinden en niet te vergeten is er de keus uit een aantal prima restaurantjes waar het echte vakantiegevoel je zal bekruipen.
Huur een vakantiehuis in Platja d’Aro en geniet van dit leuk dorp aan de kust van de Costa Brava.


Toerisme

Het noordoosten van Spanje is een gebied welke niet bekend staat om de typische strandcultuur zoals je in meer zuidelijke gebieden aantreft. Natuurlijk zijn hier ook prima stranden te vinden, maar de Costa Brava biedt meer en ook als u niet dagelijks richting het strand gaat zult u zich hier tijdens de vakantie zeker niet gaan vervelen.
Door zijn ligging is bijvoorbeeld Barcelona in een goed uur te bereiken, deze stad van Gaudi mag u absoluut niet overslaan tijdens uw verblijf in Spanje. Maar ook Frankrijk en Andorra kunt u tijdens de vakantie aandoen en zijn populaire dagtrips.
Ga ook eens het binnenland in en ontdek de diverse en geheel unieke natuur van de Costa Brava. Er zijn prachtige natuurparken waar u met de auto, fiets, paard of eventueel te voet doorheen kunt reizen.
Als u een vakantievilla in Platja d’Aro heeft geboekt staat niets een heerlijke vakantie in dit deel van Spanje nog in de weg.

Plaatsnaam

Platja d'Aro

Aantal inwoners

circa 10.500