Roses

Roses

Plaats in Spanje

Kies voor Roses als Spaanse vakantiebestemming! Wie wel eens een vakantie heeft doorgebracht aan de Costa Brava kan beamen dat dit een schitterende Spaanse regio is. Roses is een prima locatie om een vakantiehuis te huren en van daaruit de regio te verkennen. Maar deze gemeente Roses heeft zelf ook voldoende te bieden. Het centrum is de moeite waard en prachtige stranden zijn nabij te vinden. 
Er zijn ook verscheidene vakantiehuizen die te huur worden aangeboden in Roses. Dit deel van de Costa Brava is zonder meer de moeite waard.
Dus zoek niet te lang als het gevoel goed is en huur een schattig huisje in Roses!


Toerisme

Waarom nu voor Roses te kiezen? Spanje is één van de populairste vakantielanden bij veel Europeanen en ook onder landgenoten scoort dit land hoog. De Costa Brava is een regio die het ontdekken zeker waard is. Niet alleen de grillige kustlijn is prachtig ook de binnenlanden van dit deel van Spanje zijn schitterend. Als u een huurauto heeft gehuurd in Roses moet u toch minimaal één dag van uw vakantie uittrekken om het natuurschoon te zien. Ook zij er tal van leuke dorpjes en steden te bezoeken. Girona is een goed voorbeeld maar er zijn talloze andere interessante plaatsen die een bezoekje waard zijn.
Als u een vakantiewoning huurt in Roses kunt u ook deze plaats met zijn Catalaanse invloeden ontdekken. Een vakantie doorbrengen aan de Costa Brava is iets waar u geen spijt van zult krijgen. En temidden van deze streek ligt Roses als een ideale vakantiebestemming voor jong & oude.

Plaatsnaam

Roses

Aantal inwoners

circa 22.000