Mazarrón

Mazarrón

Plaats in Spanje

Mazarrón is een stad welke gelegen is aan de Costa Calida te Spanje. Het is  een populaire plek om de vakantie door te brengen en rondom de stad zijn er dan ook enkele grote vakantieparken en luxe resorts te vinden.
Maar als u graag een vakantiehuis in Mazarrón wilt huren die de nadruk op rust en ruimte legt dan is dat ook mogelijk. Er zijn particulieren die aan de Costa Calida hun tweede woning te huur aanbieden.
De stad Mazarrón staat bekend om zijn prachtige stranden en pittoreske haven. Maar de bekendheid komt vooral door de aanwezigheid van Bolnuevo, dit is een indrukwekkende rotsformatie die in de loop der jaren door erosie en de natuurelementen een unieke vorm heeft gekregen. Het is dan ook een gewild object voor toeristen die hier een foto van willen nemen.
Als u de vakantie in Mazarrón doorbrengt moet u dit ook zeker even doen!


Toerisme

Kies voor Mazarrón als volgende vakantiebestemming! De Costa Calida heeft als bekendste plaats Murcia, deze stad is het bezoeken zeker waard als u in deze regio van Spanje de vakantie doorbrengt. Maar als uitvalsbasis tijdens uw verblijf is het wellicht een goede optie om voor Mazarrón te kiezen en hier een appartement te boeken.
Het achterland is spectaculair en u krijgt hierdoor een heel ander beeld van de Costa Calida.
Maar de zandstranden van deze Spaanse regio zijn eveneens een punt waar u niet aan voorbij mag gaan. De stranden in de nabijheid van Mazarrón zijn ook bij de Spanjaarden zelf bekend en volgens velen behoren ze tot de mooiste van heel Spanje.
Het heerlijke klimaat en de vele zonuren per dag maken Mazarrón tot een prima vakantiebestemming om voor-, hoog- en naseizoen.
Steeds meer mensen kiezen er ook voor om een tweede huis te kopen in de buurt van Mazarrón. Hier tref je nog geen overbevolkte kustlijn en dat maakt het dat dit deel van Spanje een uitstekende plek om een aantal maanden per jaar te resideren.

Plaatsnaam

Mazarrón

Aantal inwoners

circa 30.000