Murcia

Murcia

Plaats in Spanje

Wel eens nagedacht of je een vakantiehuis in Murcia wilt huren ? Deze stad gelegen in de regio Costa Calida heeft de toerist onwijs veel leuks te bieden. Veel mensen denken vaak aan één van de andere meer bekende Costa’s, maar juist dit deel van Spanje is nog heerlijk authentiek en mede daardoor ook zeer betaalbaar !
De stad Murcia is gelegen aan de Segura rivier, en kenmerkt zich door fraaie architectuur en een geheel eigen keuken met eigentijdse Spaanse gerechten.
Murcia is gelegen tussen enkele bergen in een vallei en door deze ligging is het een perfecte vakantiebestemming. Dus als je de vakantie aan de Costa Calida wilt doorbrengen dan is het huren van een vakantiewoning in Murcia een perfect plan.


Toerisme

Murcia een heerlijk plek om te verblijven tijdens je verblijf in Spanje. Als je de vakantie gaat doorbrengen aan de Costa Calida dan is het goed te weten dat je hier de mooiste stranden van Spanje in de directe nabijheid kunt vinden. De vele zonuren die hier jaarlijks zijn te vinden dragen alleen maar bij aan het gevoel van een heerlijke zomervakantie rondom Murcia. 
Maar ook het laagseizoen heeft veel te bieden en ook dan kun je gerust een leuk vakantiehuisje of appartement boeken aan de Costa Calida. Er zijn nieuwe ontwikkelingen die dit gebied steeds interessanter maken voor een korte vakantie of een langer verblijf in of om Murcia.
Bent u een liefhebber van de golfsport, dan zult u op zeker uw draai kunnen vinden in deze regio. Huur een leuke vakantievilla rondom Murcia en geniet wat er hier allemaal te doen is. Voor het echte Costa Calida gevoel moet je ook eens de binnenlanden intrekken. Hier bemerk je het authentieke karakter van deze regio het sterkst.

Plaatsnaam

Murcia

Aantal inwoners

cirva 430.000