Torre-Pacheco

Torre-Pacheco

Plaats in Spanje

De plaats Torre-Pacheco is gelegen aan de Costa Calida. Een opkomende regio van Spanje. Hier tref je nog minder toeristen aan dan in elders gelegen gebieden maar evengoed heb je hier prachtige stranden en heeft het haar authentieke karakter nog goed weten te behouden.
Als je ervoor kiest om een vakantiewoning te huren in Torre-Pacheco dan verblijf je niet te ver van de Middellandse Zee en evengoed heeft dit stadje veel vertier te bieden. Het centrum is ruim opgezet maar tevens prima beloopbaar. Er zijn leuke winkeltjes en ook het aanbod van traditionele Spaanse restaurants mag goed genoemd worden.
Maar als je een dag aan het zandstrand wilt doorbrengen dan stap je in de auto en vanaf Torre-Pacheco ben je in het handomdraai aan de kust van de Costa Calida.


Toerisme

Heeft u een vakantiehuis geboekt in of aan de rand van Torre-Pacheco dan kunt u tijdens uw verblijf een leuke combinatie van strand, cultuur en sportieve ontspanning maken.
Natuurlijk verblijft u tijdens uw vakantie aan de Costa Calida een aantal dagen aan het water van of het zwembad dan wel de zee.
Wilt u een interessante stad bezoeken koop dan een treinticket en reis van het station van Torre-Pacheco richting de grootste stad van de regio Murcia! Deze oude plaats heeft veel te beiden op cultureel en architectonisch vlak.
Een leuke tip voor een dagje uit aan de Costa Calida. Bent u een golfliefhebber dan zult u verrukt zijn te vernemen dat er bij Torre Pacheco een leuke negen holes golfbaan te vinden is.
Kortom een prima plek om de vakantie in Spanje door te brengen.

Plaatsnaam

Torre-Pacheco

Aantal inwoners

circa 34.000