Barbate

Barbate

Plaats in Spanje

Barbate is een plaats aan de Costa de la Luz en ligt ten westen van de Costa del Sol. Toch wordt het door veel minder toeristen aangedaan, dit is geheel onterecht want op gebied van cultuur en natuur doet de Costa de la Luz absoluut niet onder voor een andere Spaanse regio.
Als u een vakantiehuis huurt in Barbate kunt u van hieruit leuke tripjes door deze prachtige streek maken. Het is aan u om deze typische streek te ontdekken en we kunnen gerust stellen dat onbekend ook in dit geval onbemind maakt. Trek eens naar Barbate en ervaar dat dit hier ook weer opgeld doet. 


Toerisme

Boek een accommodatie in Barbate. Als u verblijft aan de Costa de la Luz dan zit u in een gebied waar u alle kanten op kunt. Als u noordelijk gaat dan komt u in de binnenlanden van Andalusië, dit is wellicht het mooiste deel van Spanje met zijn prachtige heuvelachtige landschap, de leuke witte dorpjes waar de tijd stil lijkt te staan en ook zijn er prachtige steden als bijvoorbeeld een Sevilla te vinden.
Maar u kunt bovendien ervoor kiezen om eens een dagje Portugal aan te doen. Per auto is de Algarve goed bereikbaar en hier een dagtrip naar maken is prima te doen.
Wilt u genieten van de mooiste stranden van Spanje dan kunt u vanuit uw vakantiewoning in Barbate afreizen naar de zandstranden van de Costa del Sol.
Het is zelfs mogelijk om een dagje door te brengen op het Afrikaanse continent want per boot is Marokko bereikbaar.
Dit alles is mogelijk vanaf uw vakantiepark in Barbate, dus in dit deel van Spanje een bungalow op appartement huren is nog niet zo’n gek plan.

Plaatsnaam

Barbate

Aantal inwoners

circa 23.500