Costa de la Luz

Costa de la Luz

Regio in Spanje

wie een diverse vakantie wil beleven huurt een huisje aan de Costa la Luz

Zelf graag uw eigen vakantiehuisje aan de Spaanse Costa la Luz huren. Dit is mogelijk op onze website. Het aanbod is afkomstig van zowel particulieren als mede zakelijke partijen. Een groot deel van de vakantiewoningen in dit deel van zuid Spanje kunt u desgewenst zelf online op onze website boeken.


Costa la Luz, huur een vakantiewoning weg van de drukte

De Spaanse kust is dusdanig bekend en populair dan zou je denken dat alle regio’s dusdanig bevolkt worden door toeristen en het bijna niet meer mogelijk is een vakantiehuis te huren aan de Spaanse kust waar je nog volop rust en ruimte hebt. Aan de Costa la Luz is het nog mogelijk een heerlijke vakantie door te brengen in harmonie met de omgeving. Al moet gezegd worden dat ook aan deze zuidelijke Spaanse kustregio het aanbod van vakantiehuisjes groter wordt.

Een appartement aan de kust van de Costa la Luz huren, waarom niet
Deze regio ligt als het ware ingeklemd tussen de Costa del Sol en de grens met Portugal. Als u het binnenland intrekt komt u gelijk in de regio Andalusië. Dit is een prachtig gebied waar u heerlijke wandel- of fietstochten kunt maken. Ook met de auto is het een genot om rond te rijden in deze regio. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Sevilla met al zijn Moorse invloeden is dit een prachtige stad om minimaal één dag aan te doen. Verder het binnenland van Andalusië in treft u het spectaculair gelegen stadje Ronda aan. Hier trekken veel toeristen naartoe en dat is niets voor niet. Want deze plaats biedt voldoende vertier voor jong en oud.
In Andalusië is het ook mogelijk om een echte finca te huren. Dit is een traditioneel Spaans huis, vaak gelegen op het platteland. Dus dikwijls ligt er een grote tuin om de woning heeft en vaak heeft u de beschikking over uw eigen privézwembad tijdens uw vakantie in dit deel van Spanje.
Maar een gezellig klein huisje reserveren is uiteraard ook mogelijk.

De Costa la Luz een prima uitvalsbasis voor uw vakantie in Spanje
Dit klopt op zeker, met zijn ligging in het zuiden van Spanje is de Costa la Luz een uitstekende locatie voor het maken van allerlei dagtripjes. U kunt leuk het binnenland van Andalusië intrekken om bijvoorbeeld de typische witte dorpjes van deze Spaanse streek te bezoeken. Maar ook een trip naar de Costa del Sol is prima te doen. Vooral als u golfliefhebber bent moet u hier naar toe. Er liggen enkele van de mooiste golfbanen ter wereld in deze regio. Een ander leuk uitstapje wat u kunt maken is zelfs naar een ander land. Binnen enkele uren bent u in Portugal. De regio Algarve kunt u op deze manier prima bezoeken.
Een bungalow op een vakantiepark huren aan de Costa la Luz staat garant voor een diverse en ondernemende vakantie in Spanje.


Toerisme

Provincie

Costa de la Luz

Oppervlakte

n.b.

Aantal inwoners

n.b.

Hoofdstad

n.v.t.