Sanlúcar de Barrameda

Sanlúcar de Barrameda

Plaats in Spanje

De Costa de la Luz is een Spaanse regio die relatief onbekend is bij het grote publiek. Toch is dit onterecht en wilt u hier eens een vakantie doorbrengen dan is Sanlúcar de Barrameda een prima uitvalsbasis. In de regio rondom deze traditionele stad is er een aanbod van vakantiewoningen welke te huur worden aangeboden.
Sanlúcar de Barrameda heeft een kleurrijke geschiedenis en hiervan zijn nog verschillende invloeden terug te vinden waaronder de aanwezigheid van de Moren. Ook zijn er jaarlijkse festivals die populair zijn onder de inwoners aan de Costa de la Luz. Als een vakantiehuis huurt in of nabij Sanlúcar de Barrameda moet u echt een kijkje komen nemen.


Toerisme

Aan de Costa de la Luz treft u geen massatoerisme, wel wordt de regio gestaag populairder bij vakantiegangers uit andere landen en steeds meer mensen besluiten dan ook een accommodatie te huren in dit deel van Spanje.
De natuur is zeker de moeite waard en ook het cultuurhistorisch erfgoed van deze Spaanse regio ligt voor het oprapen. Verdiep u dan ook eens in de geschiedenis van deze wat minder bekende Costa.
Het leuke van deze streek is dat het allemaal nog heerlijk authentiek is. Alleen daarom al zou het online boeken van een vakantiewoning rondom Sanlúcar de Barrameda een prima suggestie zijn. Het is aan u om dit deel van de Costa de la Luz te verkennen en op waarde te schatten.

Plaatsnaam

Sanlúcar de Barrameda

Aantal inwoners

circa 66.000